Serveis

Festes d'aniversari

FESTES D'ANIVERSARI PRAT DE LLOBREGAT

FIESTA DE CUMPLEAÑOS PRAT DE LLOBREGAT 

VOLEU PREPARAR UNA FESTA D’ANIVERSARI PER AL VOSTRE FILL/A?

I QUE SIGUI ORIGINAL I DIVERTIDA?

I AMB UNA AMBIENTACIÓ A ESCOLLIR?

Doncs deixan's ajudar-te a organitzar-ho tot, amb un equip de monitors i d'animació que sens dubte, et faran una festa inoblidable!

L´adequació dels animadors i l´ambientació es segons l'edat dels participants, disposant de diferents personatges i temàtiques.

Les animacions estan basades en jocs, cançons, danses, tallers i espectacles programats com: pintar-los la cara, jocs d'entreteniment, jocs didàctics, activitats, disco, karaoke...


FESTA BÀSICA (2h):

Inclou invitacions, festa temàtica programada amb jocs, gincama y minidisco, monitors/es, pica-pica, pinyata amb llaminadures, pastís d’aniversari i recull de fotos en USB

PREUS 
· Grup fins 15 nens: 165€
· Grup fins 20 nens: 200€
· Grup fins 25 nens: 225€

 

COMPLEMENTS OPCIONALS QUE ES PODEN AFEGIR A LA FESTA BÁSICA:

 

  Taller de cuina amb xocolata: faran servir les tècniques bàsiques a l’hora de treballar la xocolata: l’utilització de motlles (fan una figureta de xocolata) i la rotulació (fan un dibuix amb xocolata desfeta). La durada és de 45 minuts.

PREUS (a afegir al preu de la festa bàsica)
· Grup fins 15 nens: 105€
· Grup fins 20 nens: 130€

 

 Jocs gegants: Jocs amb els que heu jugat sempre, però amb una mida… diferent !! Tres en ratlla, Conecta 4, Qui es qui, Jenga Max,Circuit boles, Stick Gol, Puntería amb pilota.. Diversió assegurada! La durada és de 45 minuts.

PREUS (a afegir al preu de la festa bàsica)
· Grup fins 15 nens:   80€
· Grup fins 20 nens:   90€
· Grup fins 25 nens: 100€

 

HORARIS:

Festa bàsica: dissabtes de 11 a 13h o de 17 a 19h
Festa bàsica + activitat a escollir: dissabtes de 11 a 13:30h o de 17 a 19:30hCONDICIONS:

Les festes son per a nens/es de 3 a 12 anys, i sempre es fan amb monitoratge.
Les reserves es faran amb una antelació de 10 dies i s'haurà d'abonar el 30% del pressupost total.
Es pot ampliar el grup de nens/es pactat, però avisant amb un mínim de tres dies abans de l'aniversari. Aforo màxim: 25 nens.
Es poden fer celebracions conjuntes de fins a un màxim de dos nens/es que compleixen anys i es cobrarà un suplement de 20€. 

 

RESERVA ONLINE FESTES ANIVERSARI

AnimaciĆ³

El Centre d'Esplai El Globus posa al teu abast un equip de professionals per a dinamitzar els teus actes amb una gran varietat d'activitats. 

Entre d'altres activitats, podeu trobar:
Muntatges lúdics (gimcames, circuits, etc)
Espai de jocs (Jocs gegants, etc)
Activitats (maquillatge, manualitats, etc.)
Grup d'animació 

Per a rebre més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o e-mail.

Serveis a escoles

DESCRIPCIÓ:
El projecte de Serveis per a escoles vol aconseguir crear un espai on poder treballar conjuntament amb els centres d'ensenyament de primària i secundaria de la nostra ciutat. Oferir serveis escolars del lleure dins del centre escolar (monitoratge per menjadors i excursions, acollida matinal, extraescolars), on poder desenvolupar altres tasques educatives, complementaries a l'educació reglada.

OBJECTIUS:
- Vincular les entitats de lleure de la ciutat al territori.
- Treballar de manera coordinada i paral·lela l'evolució dels infants.
- Treballar conjuntament hàbits, aptituds i valors per ajudar als infants a ser uns ciutadans conscients i compromesos amb la societat .
- Establir una bona comunicació professional per tal de garantir el desenvolupament integral dels infants.

ACTIVITATS:
Acollida matinal: L'activitat té per objectiu poder donar als pares un servei d'acollida dels alumnes en horari de matí, de 8 a 9, durant tota la setmana, dies fixos o de forma esporàdica.

El temps del migdia: L'activitat té per objectiu l'atenció dels infants tant en l'espai concret de menjar com de descans i de joc. El temps del migdia a l'escola permet desenvolupar els aspectes de la personalitat : psicomotors, cognotius i afectius. Complementem i enllaçem els nostres objectius amb els de l'escola, establint un estret lligam amb l'ideari bàsic del centre.

Reforç i acompanyament a sortides o activitats puntuals: L'activitat té per objectiu oferir monitors titulats i/o amb experiència per donar suport a les diferents activitats de lleure que es fan als centres docents com sortides, festes, tallers puntuals, colònies...

Programació d'activitats extra-escolars: L'objectiu es oferir monitors titulats i/o amb experiència per desenvolupar les activitats extraescolars que programi el centre així com elaborar el projecte complert d'alguna d'aquestes activitats i la seva gestió.

El Centre d'Esplai El Globus ha treballat i desenvolupat aquests serveis amb diferents escoles, com per exemple:
Racó de l'infant (activitat extraescolar) a l'escola Ramon LLull
Menjador escolar a l'escola Pompeu Fabra
Servei acollida matinal a l'escola Galileo Galilei
Monitoratge per sortides a l'escola Charles Darwin

Actualment ofereix el servei de:
Monitoratge per sortides a l'escola Charles Darwin